Wat is het Tijdschriftenpakket?

Met het Tijdschriftenpakket kunt u voor maximaal € 8,95 kennismaken met 5 tot 8 prachtige tijdschriften van vorige maanden. De tijdschriften zijn veelal glossy maandbladen die relatief tijdloos zijn. U kunt het Tijdschriftenpakket kopen in de boekhandel, supermarkt, tijdschriften- en tabakswinkel of online bestellen.

We brengen aparte pakketten met vrouwen- of mannenbladen uit. Daarnaast verschijnt er 1x per jaar het themapakket Reizen. Wilt u weten wanneer de pakketten verschijnen, kijk dan bij Verschijningsdata.

Voordelige abonnementen

Wilt u de bladen uit het Tijdschriftenpakket vaker lezen? Kijk dan bij Tijdschriftaanbiedingen voor zeer voordelige (proef)abonnementen. Speciaal voor lezers van het Tijdschriftenpakket! De meeste abonnementen stoppen vanzelf.

Veel voor weinig en veelzijdig

Het Tijdschriftenpakket bevat bladen over allerlei onderwerpen zoals gezondheid, lifestyle, tuinieren, het buitenleven, auto’s of computers en ga zo maar door. Er zullen vast tijdschriften bij zijn die voor u al bekend zijn. Met andere bladen zal het aangenaam kennismaken zijn.

En dat allemaal voor slechts maximaal € 8,95! Wanneer u al deze tijdschriften nieuw in de winkel zou kopen, bent u ongeveer 4x zoveel geld kwijt. De totale nieuwwaarde van de tijdschriften ligt namelijk vrijwel altijd boven de € 35,-. Een zeer voordelige manier dus om kennis te maken met de mooiste bladen!

Welke bladen

Wilt u weten welke bladen in het Tijdschriftenpakket zitten dat nu verkrijgbaar is, kijk dan bij Pakketinhoud. De verschillende verschijningsdata vindt u hier.

De Tijdschriftenpakketten zijn verkrijgbaar in de boekhandel, supermarkt, tijdschriften- en tabakswinkels en online te bestellen.