Bestelinformatie

Het Tijdschriftenpakket

Elk Tijdschriftenpakket bestaat uit 5-8 verschillende bladen van een tot enkele maanden oud. De pakketten zijn te koop in boekhandels, supermarkten, tijdschriftenwinkels en via www.tijdschriftenpakket.nl. Een pakket kost maximaal € 8,95. Themapakketten kunnen een afwijkende prijs hebben. De verkoopprijs kan ook lager zijn indien er minder dan 7 tijdschriften in een pakket zijn opgenomen of in geval van aanbiedingen.

Inhoud pakketten

Aan de buitenzijde van ieder pakket wordt vermeld welke bladen het bevat. Op de foto’s van tijdschriftenpakketten op deze website kan een andere editie van een blad getoond worden, dan uw pakket bevat. Per titel kunnen namelijk verschillende edities zijn gebruikt in het Tijdschriftenpakket.  Door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat de inhoud van een pakket afwijkt van de bladen die op de voorzijde staan aangegeven. Ook kunnen wij niet garanderen dat alle bladen van recente datum zijn.

Bestelgegevens en betaling

U geeft uw naam en adresgegevens op (let op: dit kan GEEN postbus zijn). U kunt ook een ander afleveradres dan dat van uzelf opgeven. Vervolgens kiest u hoe u wilt betalen: via iDeal, via vooruitbetaling (u maakt zelf het verschuldigde bedrag over op rekening NL58 RABO 0149 0106 05 / RABONL2U t.n.v. Tijdschriftenpakket te Uitgeest onder vermelding van het ordernummer) of onder rembours (hiervoor geldt een toeslag van € 20,-). Indien u via iDeal betaalt, wordt u automatisch naar de website van uw bank geleid om de betaling af te maken. De iDeal betalingen worden geregeld door Mollie.nl. Deze naam ziet u ook op uw bankafschrift staan, alsmede de naam CoCreCi, het moederbedrijf van Het Tijdschriftenpakket.

Verzendkosten en levertijd

Als u een tijdschriftenpakket bestelt, zijn de verzendkosten € 1,95. Vanaf 2 tijdschriftenpakketten is de verzending naar hetzelfde adres gratis. Verzending (via DHL) is alleen mogelijk in Nederland. Levertijd ca. 1 – 4 werkdagen. Als gevolg van de coronacrisis en tijdens drukke periodes rond de feestdagen zijn levertijden minder zeker en kan uw pakket langer onderweg zijn dan gebruikelijk.

Retourneren

Indien u volgens de algemene voorwaarden het Tijdschriftenpakket wilt retourneren (binnen veertien dagen na ontvangst), dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Het Tijdschriftenpakket terug te sturen. Tijdschriftenpakketten waarvan de verpakking is geopend, worden niet geaccepteerd. Indien u producten wilt retourneren kunt u een mail sturen aan info@tijdschriftenpakket.nl. Vermeld a.u.b. uw ordernummer en de reden van retourneren.

De kosten van het retourzenden zijn voor rekening van de koper (kostenindicatie: € 6,75 via PostNL). Het vooruitbetaalde bedrag zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending of herroeping, worden terugbetaald.

Klachten

Bent u niet tevreden? Laat het ons weten via info@tijdschriftenpakket.nl. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze tijdschriftenpakketten en zullen altijd proberen het probleem op te lossen. In het geval van een geschil kunt dit voorleggen aan de Onlinegeschillenbeslechting (ODR-platform) van de Europese Unie.

Meerdere pakketten kopen?

Wilt u grotere aantallen pakketten kopen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor uw personeel? Neem dan contact met ons op via telefoon (0251-320054) of mail naar info@tijdschriftenpakket.nl voor een passende offerte.