Bestelinformatie

Het Tijdschriftenpakket

Elk Tijdschriftenpakket bestaat uit 5-8 verschillende bladen van een tot enkele maanden oud. De pakketten zijn te koop in boekhandels, supermarkten, tijdschriftenwinkels en via www.tijdschriftenpakket.nl. Een pakket kost maximaal € 9,95. Themapakketten kunnen een afwijkende prijs hebben. De verkoopprijs kan ook lager zijn indien er minder dan 7 tijdschriften in een pakket zijn opgenomen of in geval van aanbiedingen.

Inhoud pakketten

Aan de buitenzijde van ieder pakket wordt vermeld welke bladen het bevat. Op de foto’s van tijdschriftenpakketten op deze website kan een andere editie van een blad getoond worden, dan uw pakket bevat. Per titel kunnen namelijk verschillende edities zijn gebruikt in het Tijdschriftenpakket.  Door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat de inhoud van een pakket afwijkt van de bladen die op de voorzijde staan aangegeven. Ook kunnen wij niet garanderen dat alle bladen van recente datum zijn.

Bestelgegevens en betaling

Het bestellen van een Tijdschriftenpakket gaat via Magvilla. Hier vindt u ook alle informatie over betalen, verzending, retourneren etc.

Klachten

Bent u niet tevreden? Laat het ons weten via info@tijdschriftenpakket.nl. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze tijdschriftenpakketten en zullen altijd proberen het probleem op te lossen. In het geval van een geschil kunt dit voorleggen aan de Onlinegeschillenbeslechting (ODR-platform) van de Europese Unie.

Meerdere pakketten kopen?

Wilt u grotere aantallen pakketten kopen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor uw personeel? Neem dan contact met ons op via telefoon (0251-320054) of mail naar info@tijdschriftenpakket.nl voor een passende offerte.