Meerdere Tijdschriftenpakketten bestellen?

Wil je meer pakketten kopen, bijvoorbeeld als cadeau voor personeel of relaties, in de zomer of als eindejaarsgeschenk? Dan kan je een aantrekkelijke korting krijgen. We hebben tijdschriftenpakketten voor mannen en vrouwen, dus voor elk wat wils. Kijk op de pagina relatiegeschenken voor meer informatie.

Bel of mail ons! We maken graag een passende offerte.
Telefoon: 0251 – 320054 / e-mail: info@tijdschriftenpakket.nl.

Voor de wachtruimte

Voor praktijken of (horeca)instellingen met een wachtkamer of leestafel is het Tijdschriftenpakket ideaal: een grote diversiteit aan bladen voor een zeer aantrekkelijke prijs. En zonder verplichting: je koopt alleen een pakket als je het nodig hebt.

Lees verder op de pagina Leestafel en ontvang na aanmelding voor de nieuwsbrief een kortingscode voor gratis verzending van je bestelling op tijdschriftenpakket.nl.

Voor uitgevers

Hoe bereik ik nieuwe lezers?
Hoe breng ik mijn titel onder de aandacht?

Vragen die elke uitgever zich stelt.

Speciaal voor tijdschriftenuitgeverijen heeft CoCreCi een uniek marketingconcept ontwikkeld: Het Tijdschriftenpakket, hét ideale middel om kosteloos het bereik en de zichtbaarheid van je blad te vergroten.

Er verschijnen verschillende pakketten per jaar, bestaande uit onverkochte exemplaren uit de losse verkoop. Elk pakket vormt een unieke combinatie van bekende, minder bekende en nieuwe titels van verschillende uitgeverijen. Op de pagina Uitgevers vind je meer informatie.

Wil je meer informatie, kijk dan op onze website www.cocreci.nl of neem contact met ons op via 0251 – 320054 of info@cocreci.nl.